error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Adviesburo Koolen is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Bergeijk.

Lees hier alle details en reviews van Administratie & Adviesburo Koolen uit Bergeijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratie & Adviesburo Koolen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Adviesburo Koolen is geopend op 01-05-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17105074. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie & Adviesburo Koolen
  • Horstakker 2, 5571PN, Bergeijk
  • mail@koolen-advies.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17105074
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders