Erachter komen wat Administratie- & Adviesburo J.H.J. van Eijk of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Bakel.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Adviesburo J.H.J. van Eijk uit Bakel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- & Adviesburo J.H.J. van Eijk neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratie- & Adviesburo J.H.J. van Eijk is geopend op 01-06-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17084436. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.