error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- adviesburo J.F. Loos & B.M Visser of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Dordrecht.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- adviesburo J.F. Loos & B.M Visser uit Dordrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratie- adviesburo J.F. Loos & B.M Visser kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

Administratie- adviesburo J.F. Loos & B.M Visser is opgericht in 01-07-1977 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 23040306. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- adviesburo J.F. Loos & B.M Visser
  • Kinkelenburg 108, 3328AH, Dordrecht
  • 078 6171674
  • loos@telfort.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23040306
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-1977
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders