Meer informatie over wat Administratie & Adviesburo Hans Kok of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Adviesburo Hans Kok is opgericht in 01-07-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 33230340. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratie & Adviesburo Hans Kok uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie & Adviesburo Hans Kok regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.