error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- Adviesburo Bertens of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Kaatsheuvel.

Meer weten over Administratie- Adviesburo Bertens uit Kaatsheuvel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- Adviesburo Bertens neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie- Adviesburo Bertens is geopend op 17-07-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 18060146. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- Adviesburo Bertens
  • Horst 28, 5171RA, Kaatsheuvel
  • 0416 650422
Branche
Boekhouder
KVK
18060146
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-07-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders