Administratie- Adviesburo Bertens is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in de regio van Kaatsheuvel laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratie- Adviesburo Bertens bestaat al sinds 17-07-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 18060146. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- Adviesburo Bertens uit Kaatsheuvel. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- Adviesburo Bertens regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.