error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Adviesbureau Vleij is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Vlaardingen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Adviesbureau Vleij uit Vlaardingen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratie- & Adviesbureau Vleij kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie- & Adviesbureau Vleij is opgericht in 27-12-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24298729. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Adviesbureau Vleij
  • Lijsterlaan 36, 3135KM, Vlaardingen
  • 010 4602976
Branche
Boekhouder
KVK
24298729
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-12-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders