error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- & Adviesbureau van de Poll of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Castricum.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Adviesbureau van de Poll uit Castricum. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratie- & Adviesbureau van de Poll kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze accountant

Administratie- & Adviesbureau van de Poll is opgericht in 01-03-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 37139755. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- & Adviesbureau van de Poll
  • Meidoornlaan 1, 1901BT, Castricum
  • 0251 676086
Branche
Boekhouder
KVK
37139755
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders