error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Adviesbureau Ton van der Meer is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van Zaandam.

Meer weten over Administratie & Adviesbureau Ton van der Meer uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie & Adviesbureau Ton van der Meer neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratie & Adviesbureau Ton van der Meer is geopend op 01-05-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34272355. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie & Adviesbureau Ton van der Meer
  • Loggerstraat 56, 1503KE, Zaandam
  • 075 6179471
  • ton-corryvdmeer@compaqnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34272355
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders