error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Adviesbureau L. van der Veen is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Raard.

Lees hier alle details en reviews van Administratie- & Adviesbureau L. van der Veen uit Raard. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratie- & Adviesbureau L. van der Veen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie- & Adviesbureau L. van der Veen bestaat al sinds 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01090838. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Adviesbureau L. van der Veen
  • Van Kleffenswei 11, 9155AM, Raard
  • 0518 462100
Branche
Boekhouder
KVK
01090838
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders