Administratie-/Adviesbureau K. Dijk is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Rijswijk.

Over dit accountancykantoor

Administratie-/Adviesbureau K. Dijk is opgericht in 01-06-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27154298. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratie-/Adviesbureau K. Dijk uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratie-/Adviesbureau K. Dijk kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.