error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie-/Adviesbureau K. Dijk of een andere administrateur voor je kan doen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in Rijswijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie-/Adviesbureau K. Dijk uit Rijswijk. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie-/Adviesbureau K. Dijk neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratie-/Adviesbureau K. Dijk is geopend op 01-06-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27154298. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie-/Adviesbureau K. Dijk
  • Thomas Jeffersonlaan 445, 2285AR, Rijswijk
  • 070 3939303
  • kdijk842@freeler.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27154298
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders