error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Adviesbureau Dort is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Boxtel.

Meer weten over Administratie & Adviesbureau Dort uit Boxtel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie & Adviesbureau Dort neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Adviesbureau Dort is geopend op 01-01-1970 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 52244377. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie & Adviesbureau Dort
  • Stationsstraat 35, 5281GA, Boxtel
  • 041 1688400
  • www.dortmedic.nl
  • info@dortadministratie.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52244377
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1970
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders