error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie-Adviesbureau Bohemen (AAB) of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratie-Adviesbureau Bohemen (AAB) uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratie-Adviesbureau Bohemen (AAB) kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Administratie-Adviesbureau Bohemen (AAB) is opgericht in 01-05-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27134374. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie-Adviesbureau Bohemen (AAB)
Branche
Boekhouder
KVK
27134374
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders