Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Waalwijk laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Informatie over deze accountant

Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners bestaat al sinds 15-07-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17229844. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners uit Waalwijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.