error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Waalwijk laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners uit Waalwijk. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over administratiekantoor

Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners is opgericht in 15-07-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17229844. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie-Adviesbureau Bertens & Partners
  • Prof. Lorentzweg 8e, 5144NP, Waalwijk
  • 0416 651111
  • info@bertensenpartners.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17229844
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-07-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders