error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie & Advies Visschers of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Hengelo (Gld).

Meer weten over Administratie & Advies Visschers uit Hengelo (Gld)? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratie & Advies Visschers kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

Administratie & Advies Visschers bestaat al sinds 01-09-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 09186218. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie & Advies Visschers
Branche
Boekhouder
KVK
09186218
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders