Administratie & Advies M Janse is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Dongen.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratie & Advies M Janse bestaat al sinds 14-02-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 17241144. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van Administratie & Advies M Janse uit Dongen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie & Advies M Janse doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.