error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie & Advies M Janse of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Dongen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie & Advies M Janse uit Dongen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie & Advies M Janse regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratie & Advies M Janse is opgericht in 14-02-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 17241144. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie & Advies M Janse
  • Deken Batenburgstraat 49, 5104CP, Dongen
  • 0162 314657
Branche
Boekhouder
KVK
17241144
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-02-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders