Administratie & Accountantskantoor Ed Obis is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratie & Accountantskantoor Ed Obis is geopend op 15-01-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34120636. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratie & Accountantskantoor Ed Obis uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratie & Accountantskantoor Ed Obis kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.