Administrategie is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Hertme.

Informatie over dit bedrijf

Administrategie is opgericht in 25-08-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 08180112. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administrategie uit Hertme? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administrategie doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.