error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administrategie of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Hertme.

Meer weten over Administrategie uit Hertme? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administrategie neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administrategie is opgericht in 25-08-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08180112. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administrategie
Branche
Boekhouder
KVK
08180112
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-08-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders