error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administr.- en Belast.adv.bur. Noot & VD Kooi is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Groningen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administr.- en Belast.adv.bur. Noot & VD Kooi uit Groningen. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administr.- en Belast.adv.bur. Noot & VD Kooi kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administr.- en Belast.adv.bur. Noot & VD Kooi bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01144268. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administr.- en Belast.adv.bur. Noot & VD Kooi
  • Van Hamelstraat 44, 9714HL, Groningen
  • 050-5771261
  • cjnoot@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01144268
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders