error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administer B.V. is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van De Meern laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administer B.V. uit De Meern. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administer B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Administer B.V. is opgericht in 20-08-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 55167993. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administer B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
55167993
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-08-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders