error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat administart of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Almere laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over administart uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? administart kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

administart is opgericht in 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 65208137. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

administart
Branche
Boekhouder
KVK
65208137
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders