ADMINIKA is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Amersfoort.

Over deze bedrijfsadministrateur

ADMINIKA bestaat al sinds 02-02-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62487612. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over ADMINIKA uit Amersfoort? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? ADMINIKA neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.