error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adminibel B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Meer weten over Adminibel B.V. uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Adminibel B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Adminibel B.V. is geopend op 07-09-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24366542. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Adminibel B.V.
  • Rhijnspoor 233, 2901LB, Capelle aan den IJssel
  • 010 4422732
  • www.adminibel.nl
  • info@adminibel.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24366542
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-09-2004
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders