error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Admini-Minute of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Sittard.

Meer weten over Admini-Minute uit Sittard? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admini-Minute neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Admini-Minute is geopend op 03-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14087597. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admini-Minute
  • Denemarkenstraat 16, 6137KT, Sittard
  • 06-49688788
  • admini-minute@online.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14087597
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders