error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adminger is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Veghel.

Meer weten over Adminger uit Veghel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adminger doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Over deze accountant

Adminger bestaat al sinds 01-03-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17112179. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Adminger
  • Uilendonk 19, 5467CD, Veghel
  • 06-10853314
  • adminger@kpnmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17112179
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders