AdminEd is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in Meerssen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over AdminEd uit Meerssen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? AdminEd neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

AdminEd bestaat al sinds 22-02-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 65330714. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.