error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admindo is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Breda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Admindo uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Admindo neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Admindo is geopend op 01-09-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 20107576. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Admindo
  • Van de Reijtstraat 50, 4814NE, Breda
  • 076 5154010
  • www.admindonet.nl
  • info@admindonet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20107576
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders