error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admindo of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie specialisten in Breda laat je jouw wensen achter in het formulier.

Over deze boekhouder

Admindo bestaat al sinds 01-09-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20107576. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Admindo uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Admindo doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Admindo
Branche
Boekhouder
KVK
20107576
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders