error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admindesk is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Castricum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Admindesk uit Castricum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admindesk regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Admindesk bestaat al sinds 01-09-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 66865042. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Admindesk
Branche
Boekhouder
KVK
66865042
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders