error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adminca is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Amsterdam Zuidoost.

Meer weten over Adminca uit Amsterdam Zuidoost? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Adminca kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Adminca bestaat al sinds 26-07-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34370411. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Adminca
  • Liendenhof 214, 1108HN, Amsterdam Zuidoost
  • 020 6972602
Branche
Boekhouder
KVK
34370411
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-07-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders