error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AdminAssist is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Coevorden.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AdminAssist uit Coevorden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? AdminAssist kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

AdminAssist is geopend op 06-03-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 57393508. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

AdminAssist
Branche
Boekhouder
KVK
57393508
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
06-03-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders