error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Admin2B of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Best.

Zie hier alle gegevens en reviews van Admin2B uit Best. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admin2B neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Admin2B is opgericht in 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 54201845. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Admin2B
  • Pachtvelden 25, 5685JT, Best
  • 06-30647682
Branche
Boekhouder
KVK
54201845
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders