error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admin Vast B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admin Vast B.V. uit Amsterdam. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Admin Vast B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Admin Vast B.V. is geopend op 09-07-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 63712008. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admin Vast B.V.
  • Entrepotdok 31A, 1018AD, Amsterdam
Branche
Boekhouder
KVK
63712008
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders