error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admin. Struik of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Gennep.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admin. Struik uit Gennep. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Admin. Struik kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Admin. Struik is opgericht in 01-01-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 12037451. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Admin. Struik
Branche
Boekhouder
KVK
12037451
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders