error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admin-specials is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende offertes te bekijken van administratie experts in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Admin-specials uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admin-specials regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Admin-specials is opgericht in 24-02-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 70011990. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Admin-specials
Branche
Boekhouder
KVK
70011990
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
24-02-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders