error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admin Plus of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Erica.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admin Plus uit Erica. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Admin Plus kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Admin Plus is geopend op 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04063146. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Admin Plus
  • Ericasestraat 50, 7887GB, Erica
  • 0591 304248
  • admin-plus@wanadoo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04063146
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders