error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admin. knt. Van den Bosch of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Voorburg.

Meer weten over Admin. knt. Van den Bosch uit Voorburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Admin. knt. Van den Bosch kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Admin. knt. Van den Bosch is geopend op 01-09-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 58708561. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admin. knt. Van den Bosch
  • Park Leeuwensteijn 95, 2272AW, Voorburg
  • 070 3870674
Branche
Boekhouder
KVK
58708561
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders