Admin en zo... is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Urmond laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Admin en zo... uit Urmond? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admin en zo... neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Admin en zo... is geopend op 01-02-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51887169. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.