error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admin.- en Belastingadv.kant. M.C.M. van Wissen of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Zoetermeer.

Meer weten over Admin.- en Belastingadv.kant. M.C.M. van Wissen uit Zoetermeer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Admin.- en Belastingadv.kant. M.C.M. van Wissen regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Admin.- en Belastingadv.kant. M.C.M. van Wissen bestaat al sinds 14-09-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27150701. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admin.- en Belastingadv.kant. M.C.M. van Wissen
  • Hoekerkade 155, 2725AJ, Zoetermeer
  • 079-3313330
Branche
Boekhouder
KVK
27150701
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-09-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders