error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admin. en Belastingadviesburo D.A. Jansen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Ede.

Meer weten over Admin. en Belastingadviesburo D.A. Jansen uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Admin. en Belastingadviesburo D.A. Jansen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Admin. en Belastingadviesburo D.A. Jansen is opgericht in 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 09101398. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Admin. en Belastingadviesburo D.A. Jansen
Branche
Boekhouder
KVK
09101398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders