error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Admin.- en Belastingadv.bur. M.C. van den Berg BV of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Lunteren laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Admin.- en Belastingadv.bur. M.C. van den Berg BV uit Lunteren? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admin.- en Belastingadv.bur. M.C. van den Berg BV doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over administratiekantoor

Admin.- en Belastingadv.bur. M.C. van den Berg BV is geopend op 04-11-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09080183. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Admin.- en Belastingadv.bur. M.C. van den Berg BV
  • Dorpsstraat 5, 6741AA, Lunteren
  • 0317-312577
Branche
Boekhouder
KVK
09080183
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-11-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders