error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admin.- en Automatis. bur. Van den Berg of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Egmond aan den Hoef.

Zie hier alle gegevens en reviews van Admin.- en Automatis. bur. Van den Berg uit Egmond aan den Hoef. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Admin.- en Automatis. bur. Van den Berg kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Admin.- en Automatis. bur. Van den Berg is geopend op 01-11-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37052011. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admin.- en Automatis. bur. Van den Berg
  • Prinses Irenelaan 133, 1934EE, Egmond aan den Hoef
  • 072-5063730
Branche
Boekhouder
KVK
37052011
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1985
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders