error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admin-Care is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Otterlo.

Informatie over deze boekhouder

Admin-Care bestaat al sinds 01-08-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 63874970. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer weten over Admin-Care uit Otterlo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Admin-Care neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Vele accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Admin-Care
  • Mosselsepad 31, 6731SL Otterlo
  • 06-20811391
Branche
Boekhouder
KVK
63874970
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders