error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admin 338 is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Meer weten over Admin 338 uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Admin 338 doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Admin 338 is geopend op 16-12-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 27263401. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Admin 338
  • Vlierboomstraat 338, 2564HT, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
27263401
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-12-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders