Admin 338 is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van 's-Gravenhage.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over deze boekhouder

Admin 338 is geopend op 16-12-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27263401. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Zie hier alle details en reviews van Admin 338 uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Admin 338 kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.