AD/MIN is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Oosterhout.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer over deze accountant

AD/MIN bestaat al sinds 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 20146363. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over AD/MIN uit Oosterhout? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? AD/MIN doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.