error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat AD/MIN of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Oosterhout.

Meer weten over AD/MIN uit Oosterhout? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? AD/MIN kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

AD/MIN is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 20146363. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

AD/MIN
  • Hagebeemd 34, 4907DL, Oosterhout
  • 0162 433537
Branche
Boekhouder
KVK
20146363
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders