Admin 247 is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Lelystad.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer informatie over deze accountant

Admin 247 is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32112703. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Admin 247 uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Admin 247 kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.