error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admin is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie experts in Emmen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Admin uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Admin kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Admin bestaat al sinds 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 65035968. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admin
  • Weerdingerstraat 35, 7815SC, Emmen
  • 0591 643588
Branche
Boekhouder
KVK
65035968
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders