error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admimas is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Almere.

Meer weten over Admimas uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Admimas kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Admimas is opgericht in 26-07-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 55757383. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Admimas
  • Thérèse Schwartzestraat 75, 1328CB, Almere
  • 06-42083801
  • www.admimas.nl
  • info@admimas.nl
Branche
Boekhouder
KVK
55757383
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-07-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders