Admikro is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de regio van Purmerend laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Over dit administratiekantoor

Admikro bestaat al sinds 01-05-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 36034996. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Admikro uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Admikro neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.