error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admikra of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de regio van Nijkerk laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Admikra uit Nijkerk. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Admikra kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Admikra is opgericht in 16-10-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59006811. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Admikra
  • Tellerswerft 21, 3863XE, Nijkerk
  • 06-46437612
Branche
Boekhouder
KVK
59006811
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders