error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admiko Administratieve Dienstverlening of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Barneveld.

Bekijk hier alle details en reviews van Admiko Administratieve Dienstverlening uit Barneveld. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admiko Administratieve Dienstverlening regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Admiko Administratieve Dienstverlening is geopend op 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08081460. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admiko Administratieve Dienstverlening
  • Peutweg 11, 3771LC, Barneveld
  • 0342 400720
  • admiko@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
8081460
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders