error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admikant of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om passende offertes te ontvangen van administratie specialisten in Veldhoven laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Admikant uit Veldhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Admikant kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Admikant is geopend op 06-02-1986 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17056885. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Admikant
  • Het Lover 16, 5501CR, Veldhoven
  • 040 2538084
Branche
Boekhouder
KVK
17056885
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-02-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders